16 Ağustos 2014 Cumartesi

PESTO SOSLU GNOCCHİ

Malzemeler
1 Paket Gnocchi
3-4 Yemek Kaşığı Pesto Sos
1 Kahve Fincanı Ceviz
1 Tatlı Kaşığı Parmesan Peynir
Pulbiber
Tuz

Yapılışı
Derin bir tencereye bol miktarda su ve tuz koyup kaynatılır.Gnocchiler kaynar suya eklenir.Suyun yüzeyine çıkana dek kaynatılır.Suyun yüzeyine çıkanlar kevgirle çukur bir kaba çıkarılır.
Pesto sos eklenerek karıştırılır.
Üzerine doğranmış ceviz rendelenmiş parmesan peyniri ve pulbiber serpilerek sıcak sıcak servis edilir.
Afiyet Olsun ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için çok kıymetli,benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))

Related Posts with Thumbnails