4 Ağustos 2015 Salı

SALÇALI SOĞAN KAVURMASI

Salçalı soğan kavurması et yemeklerinin yanında servis edebileceğiniz gibi kahvaltıda da zevkle yiyebilirsiniz.
Bugüne kadar kahvaltıda soğan kavurması kime dediysem herkes aaaaaaayyyy,yoooook,ben almiiiim şeklinde cevaplasa da bir lokma tattıktan sonra bayıldılar.Aklınızda olsun derim :))
Malzemeler
4-5 Adet Kurusoğan
3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Silme Tatlı Kaşığı Şeker
1 Yemek Kaşığı Salça
Tuz
Yapılışı
  • Soğanlar yarımay şeklinde doğranır.
  • Yağ ve şekerle orta ateşte karamelize olana dek pişirilir.
  • Salça ve tuz ilave edilir.Salçanın kokusu güzelleşinceye dek kavrulur.
  • Sıcak veya soğuk servis edilir.

Afiyet Olsun ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için çok kıymetli,benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))

Related Posts with Thumbnails