Salçalı soğan
kavurması et yemeklerinin yanında servis edebileceğiniz gibi kahvaltıda da
zevkle yiyebilirsiniz.
Bugüne kadar
kahvaltıda soğan kavurması kime dediysem herkes aaaaaaayyyy,yoooook,ben
almiiiim şeklinde cevaplasa da bir lokma tattıktan sonra bayıldılar.Aklınızda
olsun derim :))
Malzemeler
4-5 Adet
Kurusoğan
3 Yemek Kaşığı
Zeytinyağı
1 Silme Tatlı
Kaşığı Şeker
1 Yemek Kaşığı
Salça
Tuz
Yapılışı
- Soğanlar yarımay şeklinde doğranır.
- Yağ ve şekerle orta ateşte karamelize olana dek pişirilir.
- Salça ve tuz ilave edilir.Salçanın kokusu güzelleşinceye dek kavrulur.
- Sıcak veya soğuk servis edilir.
Afiyet Olsun ...
0 yorum:
Yorum Gönder
Fikirleriniz benim için çok kıymetli,benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))