8 Kasım 2017 Çarşamba

PANCAR YAPRAĞI KAVURMASI

Malzemeler
1 kg Pancar Yaprağı
1 Adet Kuru Soğan
5-6 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı
  • Pancar yaprakları ayıklanır. Güzelce yıkanıp iri iri doğranır.
  • Kuru soğan yemeklik doğranır. Zeytinyağıyla orta kısık ateşte şeffaflaşıncaya dek kavrulur.
  • Hazırladığımız pancar yaprakları soğanın üzerine ekleyip yine orta kısık ateşte kavurmaya devam ederiz.
  • Pancar yaprağı kavurmasını sıcak sıcak servis ederiz.
  • Yanında arzu eden sarımsaklı yoğurtla pek lezzetli olur.

Afiyet Olsun…

0 yorum:

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için çok kıymetli,benimle paylaşırsanız çok sevinirim :))

Related Posts with Thumbnails